Zlatan Ibrahimovic kan bli världens bäst betalda fotbollsspelare

Zlatan kan bli bäst betald i världen

Enligt spanska diario AS kan Zlatan Ibrahimovic komma att lämna Manchester United efter säsongen för spel i Kina. En flytt som skulle göra honom till världens bäst betalda spelare.

Det har varit många turer kring om Zlatan Ibrahimovic kommer stanna en säsong till i Manchester United eller om han kommer lämna för spel på annat håll. Det har pratats om allt från flytt till Napoli och Qatar men något som fortfarande är aktuellt är en flytt till Kina.

Zlatan tog Premier League med storm när han anslöt till United sommaren 2016 och har varit den som burit laget på sina axlar denna säsong. Han har en option på ytterligare ett år med Old Trafford-klubben men om han kommer utnyttja optionen är ännu oklart. Under de senaste dagarna har det kommit uppgifter från olika håll där det även spekulerats om att svensken kan komma att förlänga sitt kontrakt med United.

Kan lämna till sommaren

Det verkar dock allt mer osannolikt just nu. I alla fall om man ska tro spansk media. Enligt AS kan svensken komma att flytta till det asiatiska landet under sommarens transferfönster. Samma källa uppger att han officiellt fått ett erbjudande från Kina, samtidigt som engelska Sky Sports rapporterar det samma.

Däremot har inga siffror offentliggjorts. Det enda som kommit fram i uppgifterna är det faktum att hans lön i Kina skulle göra honom till världens bäst betalda spelare i världen. Redan nu har Zlatan Ibrahimovic, med sin jättelön, en av Premier Leagues bästa löner.

Den svenska superstjärnans framtid är nu osäker på Old Trafford, men han stannar oavsett säsongen ut. Manchester United har ett uppkommande derby mot Manchester City i ligaspelet.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply