Zenit St. Petersburg budar på Andrea Ranocchia

Zenit St. Petersburg budar på Andrea Ranocchia

Andrea Ranocchia kan lämna Inter för Zenit

Inter kan vara på väg att tappa en försvarare. Zenit St. Petersburg har lagt ett bud på Andrea Ranocchia, uppger Transfermarketweb.

Det verkar vara en händelserik tid hos Inter, i alla fall om man tror på ryktena kring klubben. Tidigare idag talades det om att tre Premier League-klubbar jagar Ivan Perisic. Nu sägs det att en till spelare kan lämna San SiroZenit St. Petersburg har lagt ett bud på Andrea Ranocchia, enligt Transfermarketweb.

Det påstås att den ryska klubben har lagt ett bud på åtta miljoner euro. Det återstår att se om Inter är beredda att släppa försvararen för den summan.

Zenit är dock inte den enda klubben som kopplas samman med Ranocchia. Under den senaste tiden har det uppgetts att TottenhamHull och Swansea är intresserade av spelaren.

Kontrakt till 2019

Ranocchia har kontrakt med Serie A-klubben till och med juni 2019. Han har spelat för Inter sedan januari 2011. I föreningen har han bland annat varit med om att vinna Coppa Italia.

Tidigare har 28-åringen även spelat för lag som SampdoriaGenoa och Bari.

Nyförvärv?

Samtidigt som Inter kan tappa både Ranocchia och Perisic jobbar man samtidigt för att ta in nya spelare. Till exempel förbereder italienarna ett bud på Marco Verratti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply