Xabi Alonso kan återvända till La Liga och Real Sociedad

Xabi Alonso kan återvända till La Liga och Real Sociedad
bet365

Bayern Munchen kan släppa Xabi Alonso till Real Sociedad

Det ryktas mer och mer om Xabi Alonsos framtid och var mittfältaren från Baskien kommer spela nästa säsong och enligt senaste uppgifterna kan spanjoren återvända till Real Sociedad.

Att Xabi Alonso fortsätter i Bayern Munchen ser mer och mer ut att inte bli av. Mittfältaren som hunnit bli 35 år har ett kontrakt som går ut efter säsongen och nu börjar spelaren tillsammans med sin agent ta en titt på vilka alternativ som finns inför den kommande säsongen.

Enligt Diario Vasco ska Real Sociedad vara det alternativ som ligger närmst spelaren för tillfället, en klubb där Alonso tidigare gjort 123 matcher under sina fem år i A-laget innan han flyttade till Liverpool 2004. Då kontraktet med Bayern Munchen går ut efter säsongen kommer den före detta spanske landslagsspelaren tvingas gå ner i lön för att kunna skriva på för Anoeta-klubben och det är oklart vad spelaren har för planer om vad som händer efter sommaren.

Som ersättare till Xabi Alonso finns det flera namn på listan som Carlo Ancelotti sägs vilja värva Marco Verratti, Adrien Rabiot (Paris Saint Germain), Julian Weigl (Borussia Dortmund) och Eric Dier (Tottenham) är endast några namn som cirkulerat i media under de senaste dagarna.

Även Arjen Robben kan komma att lämna Bayern Munchen nästa sommar då även hans kontrakt går ut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply