Wojciech Szczesny kan återvända till Arsenal

Wojciech Szczesny kan återvända till Arsenal

Kan komma tillbaka till Emirates

Wojciech Szczesny kan komma att återvända till Arsenal och Emirates. Enligt uppgifter så ska Arsenal nu vilja behålla och ta tillbaka målvakten till sommaren, trots trovärdige Petr Cech mellan stolparna, troligtvis för att Szczesny ska kunna ta efter och lära av den erfarne tjecken, samtidigt som de har polacken tillbaka i klubben.

Arsenal vill behålla den polske landslagsmålvakten Wojciech Szczesny, som i somras skickades iväg på ett säsongslångt lån hos Roma i Serie A, då Arsenal värvade Petr Cech. Den 33 årige tjeckiske målvakten kom från Chelsea för en summa av dryga 10 miljoner pund, då han inte fick tillräckligt med speltid i Chelsea, något som ändrades i Arsenal men då på bekostnad av Szczesnys speltid.

Roma vill gärna värva en målvakt till sommaren. Arsenal är dock inte redo att sälja polacken, trots att det existerar en permanent klausul i dealen, och har sagt till Roma att de vill ha Szczesny tillbaka till sommaren. Petr Cech har redan etablerat sig som Arsenals nummer 1 mellan stolparna och colombianen David Ospina är frustrerad då han inte får någon speltid. Roma sägs nu vara intresserade av att värva den brasilianske målvakten Alisson den här sommaren från Internacional.

Detta betyder att Szczesny kan komma tillbaka som Cech’s lärljunge och fortfarande ha en karriär i Arsenal trots att han blev utlånad bara månader efter att ha blivit påkommen och bortprioriterad efter att han rökte i duscharna på Southamptons arena förra säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply