Wojciech Szczesny avfärdar ryktena: ”Usla journalistegenskaper”

Wojciech Szczesny kan återvända till Arsenal

Polske stjärnan sågar journalisterna efter spridda uppgifter

Under den senaste tiden har Wojciech Szczesnys framtid varit oklar. Ena stunden ska han tillbaka till Arsenal, den andra ska han vara kvar i Roma permanent. Nu har polacken tröttnat på ryktena och ryter till mot journalisterna och deras sätt att arbeta.

Wojciech Szczesny kritiserades under den sista tiden i Arsenal, men det har gått desto bättre i Roma, dit han är utlånad från den engelska klubben. Polacken har varit en stabil pjäs mellan huvudstadsklubbens stolpar, men något som har uppgetts vara mer osäker är 25-åringens framtid. Tidningar har skrivit om flera olika scenarion som enligt de kan utspela sig i framtiden med vitt skilda slut, något som huvudpersonen i dramat själv har blivit trött på.

— Måste älska media. Rapporterar om tre helt olika rykten gällande min framtid inom loppet av 24 timmar, säger att det funnits ”ånger”, ”u-sväng” och ”kovändning”. Den enda u-svängen som funnits är er usla journalistegenskaper, skriver polacken på sin Facebook om de artiklar som vi antar att han njöt av att läsa.

Szczesny har vaktat målet i 28 tävlingsmatcher denna säsong för italienarna. Han har snittat 7.04 i poäng på statistik hemsidan whoscored.com, vilket är helt klart godkänt. I Arsenal har han stått i 132 ligamatcher, och han var klubbens förstemålvakt från säsongen 2010-2011 tills i somras, då Arsène Wenger värvade in världskeepern Petr Cech från rivalen Chelsea. Wenger ska dock fortfarande se Szczesny som tjeckens arvtagare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365