Andy Carroll skadad – borta en månad

West Ham får klara sig utan nyckelspelare

Skadebenägne Andy Carroll tvingas vila en månad efter att ha åkt på en muskelskada i baksida lår. Skadan kommer att hålla engelsmannen borta från spel i cirka en månad. 

West Ham har hittat en ny formtopp i Premier League och parkerar just nu på en femteplats i Premier League-tabellen efter att ha gått obesegrade de sju senaste matcherna. En av anledningarna till det har varit en Andy Carroll som efter en sedvanlig tids skadefrånvaro nu bland annat nätat två ligamatcher i rad. Nu väntar det alltså ytterligare vila för den reslige engelsmannen, som dragit på sig en muskel skada i baksida lår.

Missar toppmöte

Andy Carroll klev av redan efter 15 minuter under veckans ligamatch mot Bournemouth och missar nu bland annat toppmatchen mot Manchester City, samt den fjärde rundan av FA-cupen. Enligt West Hams hemsida kommer tränaren Slaven Bilic nu förmodligen välja ecuadorianen Enner Valencia eller kroaten Nikica Jelavic som central anfallare de närmaste matcherna. Redan till helgen väntar Newcastle United i ligan.

Fler spelare på skadelistan

Andy Carroll kommer dock inte bli ensam i West Hams sjukstuga. Där sitter redan succéförvärvet Manuel Lanzini och Diafro Sakho. Mer positivt för Londonlaget är dock att både Cheikhou Kouyate och Mauro Zarate ser ut att vara tillbaka från sina skador till helgens ligamatch mot Newcastle.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply