West Ham övertygade mot Palace

Det blev premiärförluster för både Crystal Palace och West Ham när de båda förlorade mot storlagen från London, Arsenal och Tottenham.

I dagens möte fortsatte motgångarna för Crystal Palace då West Hams nyförvärv Mauro Zarate, efter 27 mnuter, på en hög boll drog till på volley och kunde se skottet studsa in vid den bortre stolpen, ett mycket skickligt nummer av argentinaren.

West Ham fortsatte att attackera och tio minuter senare avancerade Stewart Downing in från sin vänsterkant och borrade in 0-2 i det bortre hörnet, en fin skruv som Speroni inte nådde.

Ett taggat Palace kom ut i andra halvlek och visade upp ett helt annat spel än i den första halvleken, och det gav genast resultat när Marouane Chamakh snyggt tryckte in bollen utanför straffområdet invid den vänstra stolpen.

Men målet kunde inte generera mer tryck och farligheter, utan istället kunde Carlton Cole punktera matchen med sitt första mål för säsongen när han på en andra-boll i straffområdet distinkt volley-stänkte in 1-3 och gav West Ham seger i första matchen på bortaplan.

En stor lättnad för Sam Allardyce som varit ifrågasatt av Hammers-fansen. Crystal Palace däremot har fortfarande inte utsett någon tränare efter Tony Pulis avhopp och det ser mörkt ut för klubben som under Pulis ledning imponerade förra året.