bet365

West Ham har lagt bud på Mirallas

West Ham ger sig in i leken på Kevin Mirallas

Ett färskt bud från West Ham har enligt Sunday People kommit in på Evertons 27-åring Kevin Mirallas.

Kevin Mirallas kommer allt närmare en flytt från Everton. Efter att tidigare hamnat på kant med Roberto Martinez efter ett brutet löfte, kommer den 27-årige yttermittfältaren med största sannolikhet att lämna Everton efter tre säsonger på Goodison Park.

Tottenham har länge setts som den troliga nya klubben för Evertons yttermittfältare Kevin Mirallas, men trots att man lockar ”The Toffees” med att använda Aaron Lennon i en bytesaffär kan man tappa affären till lokalrivalen West Ham. Nye tränaren Slaven Bilić sägs vara mycket angelägen om att värva den belgiske landslagsmannen och man ska redan ha lagt fram ett bud på motsvarande £6m (81 milj sek).

Everton vill ha mer

Men det räcker nog inte för West Ham. Trots att Mirallas endast har ett år kvar på kontraktet väntas Everton hålla ut och inte sänka sig lägre än att acceptera ett bud runt £8m (108 milj sek) på sin 27-åring. Däremot vill man heller inte tvingas sälja spelaren ännu billigare i januari, eller ännu värre, tappa honom gratis nästa sommar, så om West Ham, Tottenham, eller någon annan klubb verkligen vill ha spelaren, blir det nog ingen omöjlighet att få till en affär som passar alla parter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365