West Ham budar 500 miljoner för Lacazette

Lyon förkastar Arsenals bud på Lacazette
bet365

Alexandre Lacazette kan hamna i West Ham i sommar

West Ham har tagit extremt stora kliv de senaste säsongerna och ses numer som en kandidat till en av de fyra Champions League-platserna i Premier League. Man vill också förstärka sitt lag i sommar och det genom ett monsterbud på Alexandre Lacazette.

Förra säsongen var West Ham länge med i kampen om en fjärdeplats i Premier League, men man fick ge sig i slutändan. Det verkar dock inte ha hindrat deras hunger och vilja. Man har ryktats värva både Simone Zaza, Bournemouths Callum Wilson och Christian Benteke i sommar, samtidigt som man redan har signerat Sofiane Feghouli.

Sommaren kan alltså bli riktigt spännande för alla West Ham-fans eftersom ägarna Dave Taylor och Arnold Hills inte är rädda att spendera. Nya uppgifter under fredagen menar att West Ham har lagt ett bud på närmre 500 miljoner kronor för Lyons superanfallare Alexandre Lacazette.

Budar även på Michy Batschuayi

Det är franska L’Equipe som menar att West Ham försöker locka över Lacazette för mellan 450 och 500 miljoner kronor från Lyon. Den franska klubben har nämligen strul med ekonomin så man kan bli tvungna att acceptera budet.

L’Equipe skriver också att West Ham överväger att lägga ett bud på Marseilles skyttekung Michy Batschuayi. Det är dock oklart om man kommer lägga ett bud eftersom den engelska punden kommer krascha på måndag i och med Brexit.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply