bet365

Villarreal jagar Atalanta-duo

bet365

Daniele Baselli och Davide Zappacosta ska enligt Football Italia vara på den spanska storklubben Villarreals radar.

Daniele Baselli och Davide Zappacosta är två stora italienska talanger som båda spelar i Atalanta. Baselli är mittfältare, Zappacosta är ytterback och båda är med i U21-EM just nu. Båda fanns dessutom med i startelvan mot Sverige i torsdags. De unga italienarna har gjort det bra i Serie A och enligt Football Italia ska en spansk klubb nu vara intresserade av 23-åringarna.

Europa League-klubb intresserade

Villarreal sägs vara väldigt intresserade av både Baselli och Zappacosta. Den spanska klubben kom sexa i La Liga under den här säsongen och kommer därmed spela Europa League även nästa säsong.

Daniele Baselli är som sagt central mittfältare. Den här säsongen fick han spela 22 matcher och lyckades göra två mål och två assist och är alltså endast 23 år.

Davide Zappacosta är ytterback men kan även spela yttermittältare och han spelade 29 matcher för Atalanta den här säsongen där han lyckades göra tre mål och en assist.

Även tre Serie A-klubbar intresserade

Villarreal har alltså enligt Football Italia frågat Atalanta hur mycket de vill ha för sina unga stjärnskott. Dock lär det inte bli enkelt att värva dem för den spanska klubben, de kommer nämligen få rejäl konkurrens. Milan, Inter och Juventus ska alla tre vara intresserade av de två unga italienarna.

både Baselli och Zappacosta värderas enligt Football Italia till omkring 4.5 miljoner euro vilket är ungefär 41 miljoner svenska kronor. Var dessa två talanger spelar nästa säsong återstår att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply