Vidal mot nytt kontrakt – eller Premier League?

bet365

Juventus-stjärnan Arturo Vidal fortsätter ryktas till The Gunners

Idag kommer nya rapporter från Chilevision gällande intresset från Arsenal. Samtidigt sägs dock Arturo Vidal vilja förlänga sitt kontrakt med Juventus.

Det var tidigare den här veckan som uppgifter slog ner som en liten bomb från Calciomercatoweb gällande en överenskommelse mellan Arturo Vidal och Arsenal. Och idag kan vi se nya uppgifter i ämnet, direkt från spelarens hemland Chile.

Läs artikeln: Uppgifter: Stjärnan överens med Arsenal

Enligt Metro, som hänvisar till tv-kanalen Chilevision, ska nämligen Arturo Vidal skriva på ett fyraårskontrakt med Arsenal. Däremot sa det senaste från den sajten enligt Football-Italia, att Arsenal ska vara intresserade av att lägga fram ett erbjudande för spelaren. Uppgifter som får ses som något förvirrande gällande spelaren som även länkats ihop med Liverpool.

Samtidigt skriver dessutom Football-Italia att stjärnan i själva verket är på väg att förlänga med Juventus.

”Varför gå till ett sämre lag?”

De skriver att spelaren och hans agent, Fernando Felicevich, för samtal om att förlänga det nuvarande kontraktet med fyra år. Den 28-årige italienaren fyller 28 nästa vecka, har spelat för Bianconeri sedan sommaren 2011 och står i dagsläget under kontrakt till 2017. Därtill har Juventus-direktören Beppe Marotta viftat bort rapporter om ett bud på spelaren från Real Madrid.
– Varför skulle vilja ansluta till ett sämre lag?, sa direktören med ett leende, med hänvisning till det faktum att Juventus slog ut spanjorerna ur Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365