Vela fyramålsskytt för Sociedad

Champions League-laget tog emot Celta Vigo i en spännande drabbning i La Liga.

Hemmalaget skulle öppna starkast genom den förre Arsenal-strikern Carlos Vela. Mexikanen målade redan i den stjätte minuten.

Celta Vigo skulle dock replikera genom Rafinha i matchminut 23, och fem minuter senare hade man vänt matchen med ett mål signerat Alex Lopez.

I den 57:e minuten skulle Celta Vigo utöka ledningen till 1-3 genom ett andra mål av Rafinha, och uppförsbacken var tung för Sociedad.

Då skulle Vela stjäla showen. Han gjorde ett reduceringsmål i den 61:a minuten.

I den 65:e minuten blev den förre Barcelona-spelaren Andreu Fontas utvisad efter en andra varning.

Det utnyttjade Vela genom att göra två mål i den 78:e respektive 81:a minuten, och hans fyra mål skulle se till att Sociedad sensationellt nog skulle vinna matchen.

Anfallaren stod för en makalös uppvisning, och han hoppas nog att han kan ta med sig målformen till Champions League-gruppspelens slutspurt.