Van Gaal: ”Vi vinner inte Premier League men…”

Van Gaals meddelande till klubbens supportrar

Manchester United-tränaren förklarade efter presskonferensen att han inte tror att man kommer vinna Premier League men att man kommer att vinna helgens match mot Liverpool.

På lördag möter tar Manchester United emot Liverpool hemma på Old Trafford och på fredagen höll United-tränaren Louis Van Gaal en presskonferens där journalister fick ställa frågor till honom. När det hela var öven pratade han med BBC-journalisten Dan Walker och United-tränaren ska där ha bekräftat att han inte tror att man vinner ligan.

Tränaren berättade att han inte tror att man vinner ligan denna säsong och han tog även på sig den senaste förlusten borta mot Swansea (2-1).

– Vi kommer inte vinna ligan, kanske hamnar vi tvåa eller trea vilket jag skulle säga är mer trovärdigt, kommer att fokusera oss mer på nästa säsong, ska holländaren ha sagt.

– Vi kommer inte att vinna ligan men vi kommer att vinna mot Liverpool imorgon. angående förlusten i senaste matchen så var det mitt fel, men var inte oroliga, vi kommer att vinna på lördag.

Van Gaal passade även på att hylla fansen som enligt honom är de bästa i världen.

– När Barcelona förlorar viftar de med sina näsdukar, München-fansen börjar busvissla och Ajaxs supportrar börjar sjunga att man ska ta tillbaka sin gamla tränare. Manchester Uniteds fans står bakom sin tränare och sitt lag. Därför är de världens bästa fans.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply