Van Gaal kan bli Inters nye tränare

Van Gaal kan bli Inters nye tränare

Inter kan sparka de Boer och anställa Van Gaal

Just nu mår Inter inte så bra då lagkaptenen Mauro Icardi är i krig med de egna fansen. Även tränaren Frank de Boer är ute på hal is och han kan sparkas inom kort i förmån för Louis Van Gaal.

Inter är lite i fritt fall för tillfället. Den senaste veckan har fansen varit i krig med Mauro Icardi, ett krig som fansen med största sannolikhet kommer vinna. Man vill ha bort kaptensbindeln från Icardi och man är beredda att ta till våld för att detta ska hända. Utöver denna skandal så går det sportsligt dåligt för hela Inter. Man ligger på en svag 11:e plats i Serie A och man ligger sist i sin Europa League-grupp.

Trots alla blåsväder kopplas man ihop med stora spelare och man vill värva sig ur krisen. Det pratas om Victor Nilsson-Lindelöf, Matteo Darmian, Olivier Giroud, Aleix Vidal och Michy Batschuayi. Frågan är om tränaren Frank de Boer får chansen att göra någon värvning till som Inter-tränare. Han sägs nämligen få sparken inom kort i förmån för Louis Van Gaal.

Fabio Capello inte aktuell

Den senaste veckan har det pratats om två nya tränare i Inter, Fabio Capello och Louis Van Gaal. Även om löpsedlarna handlar om Icardi och hans krig med fansen, så sägs de Boer vara den som ryker först i klubben. Först sades Capello vara huvudspåret, men det har sonen dementerat.
– Min pappa ska inte till Inter, men han kommer heller inte att gå någon annanstans. Han har kontaktats av Inter sedan 1996, var nära två gånger, senast 2006. Men han kommer definitivt inte att gå till Inter, säger sonen Pierfilippo till SportItalia.

Samma tidning menar också att Van Gaal numer är huvudspåret och att den klubblöse holländaren med största sannolikhet kommer ta över Inter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365