Van Gaal ger inte upp hoppet om Gareth Bale

Gareth Bale tillslut till Manchester United?

Manchester United lägger in en högre växel för att värva Gareth Bale från Real Madrid och Pedro Rodríguez från FC Barcelona.

För ett par veckor sen berättade Louis van Gaal att man kommer överraska med en värvning av en anfallare av den högre kalibern. Manchester United har inte gjort upp hoppet om Pedro från Barcelona men affären ser allt svårare ut att genomföra och nu kommer man med största sannolikhet endast försöka köpa loss Gareth Bale från Real Madrid, något som inte kommer bli en lätt match då Rafael Benítez har börjat bygga spelet kring walesaren.

Enligt Sunday Express har Manchester United inte lagt ner planerna på att värva den före detta Tottenham Hotspur-spelaren och nu ska man enligt tidningen göra ett sista försök för att köpa loss spelaren innan Premier League börjar.

En av de största anledningarna till att man vill köpa spelaren är att Ángel Di Maria med största sannolikhet kommer att lämna Old Trafford för spel i Paris Saint-Germain. Silly Season Sverige kunde tidigare idag rapportera att argentinaren inom 24 timmar kommer att genomföra en läkarundersökning med PSG i Doha (Qatar) för att sedan skriva på ett kontrakt med den franska huvudstadsklubben.

Gareth Bale sägs komma att kosta Manchester United 120 miljoner euro att köpa

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply