bet365

Utländskt intresse för Malmö FF-stjärnan

Grekiska PAOK Thessaloniki jagar landslagsbacken Erik Johansson

Den svenske landslagsförsvararen Erik Johansson kan vara på väg bort från Malmö FF. Nu rapporteras det att grekiska klubben PAOK Thessaloniki är intresserade.

Den senaste landslagssamlingen fick Malmö FF:s försvarare Erik Johansson förtroendet från förbundskapten Erik Hamrén till EM-kvalmatchen mot Montenegro. En match som slutade med 3-1-seger på Friends Arena efter bland annat en fin insats för mittbacken själv. Nu talar mycket för att han också kan få testa på spel i utlandet inom en snar framtid.

Grekisk klubb intresserad av landslagsmannen

Mittbacken som till vardags spelar för de regerande mästarna Malmö FF i Allsvenskan, ska nämligen nu vara intressant för den grekiska klubben PAOK Thessaloniki. Uppgifterna kommer från grekiska SportsDNA som skriver att svensken ska finnas på deras önskelista. En förfrågan ska dessutom redan vara lämnad av den grekiska klubbens danske sportchef Frank Arnesen, till den svenska storklubben gällande spelaren.

Tidigare spelat för GAIS

Intresset ska också vara stort men den som avgör om en värvning ska göras eller inte i klubben är tränaren Igor Tudor. Erik Johansson står idag på kontrakt som sträcker sig över nästa säsong med de regerande mästarna. 26-åringen värderas enligt Transfermarkt.de till 1,1 miljoner euro och har tidigare spelat för bland annat GAIS.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply