Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic nära Manchester United

Uppgifter: Zlatan Ibrahimovic nära Manchester United

Zlatan Ibrahimovic blir Jose Mourinhos första värvning i United

På måndagsmorgonen skriver The Telegraph att Zlatan kommer att bli en av Jose Mourinhos första värvningar i United.

Zlatan Ibrahimovic kommer att spela på Old Trafford nästa säsong, detta om man tror på uppgifterna som den trovärdige tidningen The Telegraph som kommer med uppgifter i sin måndagsupplaga. Man skriver även att Jose Mourinho kommer at få värva rejält i sommar där den första spelaren han vill ha är den svenske anfallaren. Zlatans kontrakt går ut efter säsongen och enligt uppgifter ska svensken endast vara detaljer från att bli helt klar för United, detta efter att ha spelat sin sista matchParis Saint-Germain i helgen.

För att flytta till de brittiska öarna kräver svensken en lön på närmare 3,500,000 kronor netto, en summa som ligger på samma nivå som den lön han haft i PSG under det senaste halvåret, detta samtidigt som klubben ska ha accepterat svenskens krav.

Något som är klart är dock hur länge spelaren kommer att stanna i sin nya klubb, The Telegraph skriver att Zlatan kan tänka sig att spela in säsong i den engelska klubben för att därefter titta på möjligheterna att flytta till MLS, en liga som det rycktats om under ett längre tag.

 

Läs mer om Zlatan Ibrahimovic på Silly Season Sverige

LISTA: Zlatan Ibrahimovic nio bästa citat i Paris Saint-Germain

LISTA: 10 klubbar Zlatan Ibrahimovic kan ansluta till i sommar

Zlatan Ibrahimovics lön 2015-2016

Zlatans bilar – Ferrari Laferrari är Zlatans nya bil 2016

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply