Uppgifter: West Ham överrens med Juventus om Zaza

Uppgifter: West Ham överrens med Juventus om Zaza

Den italienske anfallaren sägs vara klar

Rapporter i England menar på att affären mellan West Ham och Juventus för den italienske anfallaren Simone Zaza är så gott som klar och anfallaren kommer anlända under fredagen för att genomgå en medicinsk undersökning.

West Ham har länge varit på jakt efter en anfallare och fått flertalet försök avslagna. De försökte att värva Michy Batshuayi och hade till och med ett bud på 31,5 miljoner pund accepterat av Marseille innan den belgiske anfallaren beslut sig för att gå till Chelsea istället, medans Milans Carlos Bacca avböjde chansen att få sluta upp med Slaven Bilic trupp. Andy Carroll kommer nu att behöva sitta vid sidlinjen i sex veckor på grund av skada och nye rekordvärvningen Andre Ayew har fått beskedet att det är otroligt att han kommer kunna spela igen i år. Detta har fått West Hams klubbledning att öka insatserna för att hitta en striker och det snarast.

Londonklubben har länge haft ett intresse för Juventus anfallare Simone Zaza och The Guardian skriver nu att de båda klubbarna skall ha kommit överrens om en summa på 24 miljoner pund plus bonusar, klubbrekord för West Hams del, för anfallaren. Zaza sägs flyga till England under fredagen för att genomgå sin medicinska undersökning efter att han även kommit fram till en lösning gällande de personliga villkoren. Zaza slöt upp med Juventus förra sommaren då han anlände från Sassuolo för 18 miljoner euro och det hann bli fem mål på 19 Serie A-matchher för 25åringen.

– Jag känner inte till detaljerna, men vi låg i förhandlingar och det var hyfsat nära. Jag skulle älska om det hände, sade West Hams tränare Slaven Bilic under torsdagen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply