Uppgifter: Victor Nilsson Lindelöf jagas av Paris Saint-Germain

Uppgifter: Victor Nilsson Lindelöf jagas av Paris Saint-Germain

PSG släpper inte blickarna från Victor Nilsson Lindelöf

Enligt A Bola vill den franska huvudstadsklubben värva in Nilsson Lindelöf som ska ha en prislapp på 60 miljoner euro.

Ryktena om att Victor Nilsson Lindelöf ska lämna Benfica för spel på annat håll har florerat under det senaste året efter att 22-åringen gjorde succé som inhoppare på UEFA Champions League. Det har pratats om att flera storklubbar ska vara intresserade av försvararen men en klubb har vid flera tillfällen dykt om som potentiell destination för svensken, nämligen Paris Saint-Germain.

De franska giganterna har jagat svensken under en längre tid och efter att ha sålt David Luiz till Chelsea ska PSG nu ha riktat blickarna mot Lissabon för en ersättare. Det kommer dock inte bli någon billig historia för Nasser Al-Khelaifi om han vill värva svensken, enligt A Bola ska Benfica kräva en summa på 60 miljoner euro för att köpa loss svensken samtidigt som Lindelöf inte ska vara helt intresserad av en flytt

Lindelöfs kontrakt med Benfica sträcker sig till och med sommaren 2021 och han har tidigare sagt att han inte riktigt tänker på en flytt.

– Jag såg det bara, men har inga kommentarer till vad som skrivs. Jag är i Benfica och jag trivs fantastiskt bra där. Det är inget jag lägger någon energi på, har försvararen tidigare sagt till Fotbollskanalen.

Några av klubbarna som är intresserade av Nilsson Lindelöf är Chelsea, Inter samt AS Roma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply