Uppgifter: Uniteds ultimatum till De Gea

DE GEA STÅR FÖR ETT SVÅRT VAL

Efter att affären med Real Madrid blivit avblåst ställer nu Premier League-klubben ett ultimatum till den spanske landslagsmålvakten.

David De Gea har inte haft det lätt under den senaste veckan. Affären med Real Madrid om en flytt från Manchester United gick i stupet och nu kommer nästa svåra situation för målvakten. Spelarens nuvarande klubb har nämligen ställt ett ultimatum till målvakten där han får välja om han vill förlänga sitt kontrakt med United, eller om han vill sitta på bänken under resten av säsongen.  Spanjorens kontrakt med Premier League-klubben går ut efter den pågående säsongen och Old Trafford-klubben är rädda för att tappa målvakten gratis nästa sommar. Enligt uppgifter ska Louis van Gaal känna att han har en fördel jämtemot De Gea i det hela då målvakten inte vill sitta på bänken under en hel säsong innan EM-slutspelet i Frankrike som avgörs nästa sommar.

Inför säsongen värvade man den argentinske målvakten Sergio Romero från Sampdoria och för tillfället går nyförvärvet före De Gea då det ska ha uppstått konflikter omkring övergången till Real Madrid.

Den sista möjligheten för Manchester United att få några pengar för spelaren är att sälja honom i vinter för 30 miljoner euro, samtidigt som man även knyter till sig Keylor Navas, en spelare som sades vara överens med engelsmännen i samband med den misslyckade övergången.

 Källa: TMW

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply