Uppgifter: Unai Emery i Qatar för att skriva på för PSG

Uppgifter: Unai Emery i Qatar för att skriva på för PSG

Ny tränare i PSG – Unai Emery

Enligt franska uppgifter befinner sig den före detta Sevilla-tränaren Unai Emery i Qatar för att skriva  på för Paris Saint-Germain.

Trots att Laurent Blanc har två år kvar på sitt kontrakt ser han ut att ha gjort sin sista match på tränarbänken i Paris Saint-Germain. Det franska storlaget har under de senaste åren vunnit samtliga inhemska turneringar men när det kommer till Champions League har det gått trögt för det franska huvudstadslaget. Säsongen 2015/2016 slogs man ut av ett Manchester City som fick lämna turneringen efter att ha blivit utslagna av mästarna Real Madrid. Nu väntas stora förädringar på Parc des Princes, något som klubbens ägare tillika president Nasser Al-Khelaifi avslöjade i en intervju med Le Parisien.

– Vi behöver förändringar. Jag kommer inte prata om enstaka fall men vi kommer att genomföra stora förändringar. Detta är början på något nytt, fortsätter vi som vi gör nu kommer vi aldrig att komma dit vi vill. Två timmar före returmötet i Manchester kände jag på mig att vi skulle förlora (förlust 1-0). Jag kände inget speciellt från spelarnas håll och sa till en i tränarstaben att laget inte var redo för att kämpa, sa Al-Khelaifi tidigare.

Nu kommer uppgifter från franska beIN Sports, som ägs av PSGs president, att Unai Emery ska befinna sig i Qatar för att skriva på ett kontrakt med den franska storklubben.

Emery har under de tre senaste säsongerna vunnit tre Europa League-titlar med Sevilla men lämnade den andalusiska klubben efter den gångna säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365