Uppgifter: U20-talangen nära spel i Rayo Vallecano

Álvaro Vadillo lämnar Real Betis för Rayo Vallecano?

Som en blixt från klar himmel slog ryktet ner, Rayo Vallecano är i sluthandlingar med Real Betis om att värva Álvaro Vadillo.

På lördagskvällen inledde Rayo Vallecano ligasäsongen genom att spela 0-0 hemma mot Rayo Vallecano på Campo de Fútbol de Vallecas. Båda lagen hade svårt att komma till avslut vilket gjorde att det blev en ganska tråkigt tillställning. Drygt 11 timmar efter att matchen blåsts av rapporterar Diario Marca att man är nära att göra klart med Real Betis u21-landslagsman Álvaro Vadillo som haft flera problem i sin nuvarande klubb och 20-åringen har inte tränat med a-laget sen den 6 juli.

Affären sägs vara värd 5,5 miljoner, en summa som båda parterna ska vara nöjda med efter att spelarens agent och Real Betis sportchef Eduardo Macià haft ett möte under gårdagskvällen på Sevilla-klubbens hemmaarena Benito Villamarín. Det återstår dock några punkter kvar innan affären väntas göras officiell, det som kvarstår har man tänkt ska lösas under söndagen för att göra övergången officiell i början av nästa vecka.

Det är fortfarande oklart hur långt spelarens nya kontrakt med Rayo Vallecano sträcker sig men vad klubbarna är överens om är att Real Betis ska baka in en återköpsklausul för spelaren, man kommer även att få en viss procent vid en vidareförsäljning

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365