Uppgifter: Stockholmsklubbarna jagar ”Finlands Zlatan”

bet365

Anfallaren Vahid Hambo länkas till Hammarby, Djurgården och AIK

Är Finlands svar på Zlatan Ibrahimovic på väg till Allsvenskan? Enligt Fotbollskanalen finns åtminstone intresse från de tre huvudstadsklubbarna för 193 centimeter långe anfallaren Vahid Hambo.

Den långe anfallaren Vahid Hambo har den här säsongen mäktat med elva mål på lika många spelade matcher för sitt Inter Åbo. Ett facit som också skapat ett visst intresse från diverse europeiska klubbar.

Allsvensk trio jagar spelaren

Och enligt Fotbollskanalen ska AIK, Djurgården och Hammarby vara intresserade av anfallaren, där den sistnämnda också ska ha tagit kontakt.
– Jag kan inte kommentera enskilda klubbar. Men det jag kan säga är att det finns ett stort intresse för Vahid, över hela Skandinavien och även ute i Europa, säger hans agent Teemu Turunen till Fotbollskanalen.

Även danskt intresse

Anfallarens nuvarande kontrakt med Inter Åbo löper ut efter den pågående säsongen. Dessutom finns det enligt danska BT intresse från Bröndby för spelaren.
– Självklart är det många klubbar som är intresserade av den här typen av spelare, Det finns flera klubbar i Sverige som är intresserade, fortsätter agenten.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply