bet365

Uppgifter: Stjärnan överens med Arsenal

bet365

Arturo Vidal uppges vara på väg till Premier League-klubben

Uppgifter fortsätter flöda gällande chilenaren Arturo Vidal. Nu uppges Juventus-stjärnan ha en överenskommelse med Arsenal, inför en övergång under sommaren.

Tidigare den här månaden kom det uppgifter om att den chilenske stjärnan i Juventus, Arturo Vidal, var av intresse för Premier League-klubben Liverpool. Uppgifterna kom från den italienska tabloiden Gazzetta dello Sport och hävdade att stjärnan skulle kunna bli den ersättare till Steven Gerrard som The Reds letar efter.

Överens med Arsenal

På natten mot lördagen kom dock andra uppgifter som talar för en annan klubb. Enligt Calciomercatoweb ska nämligen Arturo Vidal även vara aktuell för Arsenal. Deras uppgifter hävdar till och med att det redan ska finnas en överenskommelse mellan Juventus-mittfältaren och The Gunners, inför en potentiell övergång under sommaren.

Vill återförenas med Sanchez

En anledning till det ska vara att den forne Barcelona-stjärnan Alexis Sanchez idag spelar för The Gunners på Emirates Stadium. En spelare som Arturo Vidal har vid sin sida i landslagssammanhang, men som han nu även vill passa bollen till i klubblagssammanhang.

Det lär dock kosta för Arsenal att köpa loss spelaren från Champions League-finalisten samt ligamästarna Juventus. Suveränen i italiensk fotboll uppges nämligen efterfråga åtminstone 25 miljoner pund för sin skicklige mittfältare.

Läs även: Vidal: ”Varför skulle jag vilja lämna?”

Läs även: Juventus beslutar att tjäna pengar på Arturo Vidal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply