Uppgifter: Soldado klar för Villarreal nästa vecka?

bet365

Lämnar förmodligen Tottenham i sommar

Mycket talar nu för att anfallaren Roberto Soldado lämnar Tottenham för Villarreal. En övergång som kan bli klar redan nästa vecka, enligt spansk media.

Den spanska klubben Villarreal har fått lida med flera tung spelartapp denna sommaren, då Luciano Vietto, Ikechukwu Uche och Giovani dos Santos lämnat laget. Samtidigt har klubben bara värvat anfallaren Leo Baptistao under transferfönstret, men uppgifter talar nu för att ett rejält namn är på väg in för spanjorerna.

Kan landa på priset 17 miljoner euro

Nyligen rapporterade vi på Silly Season Sverige om uppgifterna gällande deras intresse för den landslagsrutinerade anfallaren Roberto Soldado. Idag kommer vidare uppgifter i ämnet från både Marca och AS som säger att det förmodligen blir en affär med Tottenham för spelaren, som kan bli klar så snart som nästa vecka. Villarreal sägs vilja sprida ut betalningen av summan på 17 miljoner euro i omgångar, men först ska de också komma överens med Premier League-klubben.

Även Sevilla har sagts vilja ha spanjoren men spelaren själv har uppgetts föredra en flytt till Villarreal. Noterbart är att anfallaren trots sin svaga tid i England, fortfarande värderas högt i Spanien där han spelat för såväl Real Madrid som Valencia och Getafe. Samtidigt väntas också Cedrik Bakambu bli presenterad av La Liga-klubben när de återvänt från försäsongsturnén i Storbritannien. Detta kan i sin tur tvinga fram försäljningar från Villlarreal, där Gerard Moreno kan bli först ut med Espanyol som trolig destination.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365