Uppgifter: Real Sociedad intresserade av Fabio Borini

Italienaren ser ut att lämna Liverpool i sommar

Den italienske anfallaren Fabio Borini letar efter en ny klubbadress och agenten har hävdat att det finns gott om intresse. Nu säger rapporter att spanska Real Sociedad inleder samtal med Liverpool gällande spelaren.

Fabio Borini har sedan flytten till England och Liverpool, från italienska Roma, inte lyckats etablera sig i Premier League. Efter att bland annat en säsong fått spela på lån hos Sunderland, samt förra säsongen återigen blivit bortprioriterad till förmån av andra spelare, letar han nu efter en ny klubbadress.

Tidigare den här månaden berättade också spelarens agent att det finns gott om intresse för stjärnan.
— Det är en delikat situation. Jag har haft många erbjudanden från alla de stora ligorna: Premier League, Bundesliga, La Liga och Serie A. Av respekt för Liverpool, och berörda klubbar, föredrar jag att inte nämna några namn. Allt jag kan säga är att vi reflekterar över den bästa lösningen för Fabio och the Reds. Vi måste fatta göra rätt val, sa agenten Marco De Marchi då till Calciomercato.

Kan ersätta Finnbogason

Nu rapporterar spanska radiokanalen Radio Marca att spelaren kan vara på väg till Spanien för spel i La Liga-laget Real Sociedad. Klubben som har David Moyes som manager, uppges ha spelaren på tapeten samt vara inställda på en offensiv värvning i och med Alfred Finnbogason troliga avsked.

Enligt rapporterna från Spanien ska La Liga-klubben inlett samtal med The Reds om spelaren som inte fick följa med på försäsongsturnén till Asien. Däremot kan Real Sociedad räkna med konkurrens om spelaren då flera Serie A-klubbar ska vara sugna på att värva 24-åringen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply