Uppgifter: Real Madrid köper tillbaka Álvaro Morata

Uppgifter: Real Madrid köper tillbaka Álvaro Morata

Álvaro Morata till Real Madrid i sommar

Efter beskedet om transferförbud vill nu Real Madrid köpa tillbaka Álvaro Morata från Juventus, detta för 35 miljoner euro.

Att Real Madrid och Atlético Madrid skulle få transferförbud var ganska väntat för de spanska klubbarna, men det återstår att se om överklagan går igenom. I vilket fall som helst vill nu Santiago Bernabéu-klubben förstärka anfallet till nästa säsong och undvika en mindre kris under tiden då man inte är tillåtna att skriva in nya spelare i truppen.

Enligt italienska Premium Sport har Juventus redan börjat sätta igång att leta efter en ersättare till spanjoren och flertalet namn har dykt upp i jakten på nyförvärv. Ett av de hetaste namnen att flytta till Turin-klubben är Edinson Cavani som under en längre tid inte ska ha trivs med rollen att spela på en kant då Zlatan Ibrahimovic alltjämt tar upp platsen som centerforward. Redan i maj månad rapporterade vi på Silly Season Sverige att Juventus förhandlar med Cavani men då gick det inte som man tänkt sig. Nu vill den italienska toppklubben göra ett nytt försök att värva anfallaren som tidigare spelat i bland annat SSC Napoli.

Det som skulle kunna sätta stopp för en övergång för Edinson Cavani till Juventus är spelarens lön. I nuläget tjänar han närmare 8,5 miljoner euro per säsong, en summa som italienarna inte är väldigt övertygade om att betala.

Även flertalet klubbar från Premier League ska vara intresserade av Cavani.

Real Madrids återköpsklausul ligger på 35 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply