Uppgifter: Real Madrid inleder förhandlingar med Eden Hazard

Uppgifter: Real Madrid inleder förhandlingar med Eden Hazard

Enligt spanska mediers rapporter

Real Madrid skall ha öppnat förhandlingar med Chelseas yttermittfältare Eden Hazard rapporterar spanska medier, och de uppges ha gjort positiva framgångar i förhandlandet, och James Rodriguez uppges kunna användas som en del av förhandlingen.

Real Madrid har länge velat ha Chelseas Eden Hazard, och ryktena har länge florerat som har kopplat ihop den belgiske anfallaren med en flytt till den spanska huvudstaden. Än har dock ingenting hänt och Hazard har uppgett att han gärna vill vinna ligan med Chelsea innan han flyttar på sig, för att avsluta på topp. Detta ser dock ut att kunna bli möjligt redan denna säsongen, då Chelsea ligger först i Premier League med hela 10 poängs försprång på ligatvåan Tottenham.

Nu skriver den spanska tidningen Marca att Real Madrid har kommit någonvart i sin jakt på Hazard och skall ha inlett förhandlingar med yttermittfältaren. Enligt uppgifter skall förhandlingarna vara positiva och tränare Zinedine Zidane ser ljust på möjligheten att ro hem Hazard-affären och få skriva upp honom på lönelistan.

Det sägs att Reals James Rodriguez skulle kunna användas som en del i affären, då colombianen länge har ryktats vara på väg bort från Santiago Bernabeu. Det har dock snackats om att anfallaren skulle vara nära Chelseas ligarivaler Liverpool eller Manchester United, och Antonio Conte har inte bekräftat något intresse av stjärnan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply