Uppgifter: Radamel Falcao vill bryta med Chelsea

bet365

Chelsea-floppen Falcao vill lämna London

Efter endast några månaders utlåning från AS Monaco till Chelsea sägs Radamel Falcao vilja lämna Stamford Bridge i brist på speltid.

Radamel Falcao García har haft ett svår inledning på sin sejour i Premier League. Under tiden i Manchester United blev det inte mycket speltid och när colombianen väl byttes in visade han inga tecken på att vara den spelare han varit innan skadan 2013.  Inför säsongen ville Chelsea och Jose Mourinho försöka få igång spelaren som tidigare ansetts vara världens bästa nummer nio, men Falcao har ännu inte hittat formen.

Under måndagen skriver The Telegraph att spelaren håller på att ta ett beslut om han ska lämna klubben dit han varit utlånad under endast några månader. Anledningen är att spelaren inte fått något förtroende från lagets tränare eller speciellt mycket speltid. The Blues sägs till en början inte ha något emot att anfallaren lämnar men det återstår att se om 29-åringen har några bud att ta ställning till under vinterfönstret.

Höga ambitioner inför säsongen

När Falcao anslöt till Chelsea under sommarfönstret uttalade han sig till klubbens officiella hemsida och berättade att han var beredd att kämpa för laget och repetera förra säsongens framgångar.

– Jag är väldigt glad över att komma till Chelsea och jag kan inte vänta på att få starta träningen och hjälpa till med målet att återvinna ligatiteln och vara framgångsrika i Europa, sa Falcao i början av juli tidigare i år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply