Uppgifter: PSG erbjuder Alexis superlön – kan lämna i januari

Uppgifter- PSG erbjuder Alexis superlön - kan lämna i januari

Alexis till PSG i sommar?

Enligt uppgifter ska Arsenal befara att man kan tappa Alexis Sanchéz i vinter. Detta till Paris Saint-Germain som kommit med ett drömkontrakt till den chilenske landslagsspelaren.

Alexis Sánchez är en spelare som det alltid ryktas mycket om. Ända sen tiden i Barcelona har det pratats om var chilenaren ska spela nästa säsong och nu drar ryktena igång på nytt. Efter att Arsenal misslyckats med att ta sig till Champions League samtidigt som spelaren endast har ett år kvar på kontraktet tyder mycket på att Alexis kan lämna redan i vinter. En flytt för anfallaren sades redan vara på väg att bli av under sommarfönstret men då Arsene Wenger inte ville sälja spelaren blev det ingen affär. Nu kan han dock komma att lämna i vinter.

Skulle 28-åringen få gå under vinterfönstret finns det en klubb som kommer göra allt för att knyta till sig spelarens underskrift, Paris Saint-Germain. Enligt The Sun ska den franske huvudstadsklubben nämligen vara beredda att ge spelaren en drömlön på 400,000 pund i veckan om han valde spel på Parc des Princes under de kommande åren.

SE ÄVEN: Arsenal-spelarnas löner 2017/2018

Uppgifter- PSG erbjuder Alexis superlön - kan lämna i januari

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply