Uppgifter: Newcastle närmar sig ett köp av serben

Newcastle mycket nära förstärkning i form av en anfallare

Enligt uppgifter från italienska medier är Roma-jagade Aleksandar Mitrovic mycket nära en övergång till engelska Newcastle United.

Det har under en längre tid diskuterats var 20-årige Aleksandar Mitrovic kommer spela nästa säsong. För några veckor sedan såg det med all säkerhet ut som att målsprutan skulle genomföra en flytt till Rom i sommar, för spel i AS Roma till hösten, vilket dock tycks ha ändrats drastiskt under den senaste veckan. Det ser nämligen nu ut som att en flytt till England och Newcastle – istället för en flytt till Italien och Rom – ligger runt hörnet för den unge stjärnanfallaren.

Tröttnat på Romas velande

Det som av SportItalia uppges vara anledningen till denna drastiska vändning är Romas velande kring ett köp av Mitrovic. 20-åringen sägs nämligen ha tappat förtroendet för den italienska huvudstadsklubben på grund av just det ständigt förekommande velandet i samband med klubbens skyhöga intresse för andra alternativ, som exempelvis Manchester Citys Edin Dzeko.

Kostar 7,5 miljoner pund

Därför tros Roma nu ha spelat bort sina chanser till en värvning av den serbiske talangen, vilket ser ut att bli till stor fördel för den andra intressenten Newcastle. De väntas nämligen nu kunna ro en affär i hamn för så lite som 7,5 miljoner pund, i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply