bet365

Uppgifter: Manchester United vill värva Bayern-stjärna

Thomas Müller länkas nu ihop med Premier League-klubben

Uppgifter på söndagen säger att Manchester Uniteds manager Louis van Gaal hittat en ny offensiv kandidat att värva i Bayern München, nämligen tyske landslagsmannen Thomas Müller.

På söndagen fortsätter uppgifter flöda gällande The Red Devils transferplaner efter säsongens slut. Mycket handlar om offensiven i den brittiska storklubben, där varken Radamel Falcao eller Robin van Persie presterat tillräckligt bra under säsongens gång. Det kan i slutändan leda till att ingen av de två profilerna finns kvar på Old Trafford när säsongen sparkas igång i höst.

Louis van Gaal vill återförenas

Nu kommer dessutom spännande rapporter från den brittiska tabloiden The Independent som säger att managern Louis van Gaal har hittat ett passande namn till nästa säsongs upplaga av Manchester United. Enligt tidningens uppgifter ska han nämligen vara intresserad av att försöka sno åt sig Thomas Müller från Bayern München.

Dyr affär för The Red Devils

The Independent skriver att den holländske taktikerns goda relation till spelaren, som han gav chansen först i den tyska storklubben, kan leda till att landslagsstjärnan tar klivet till Premier League. Det är oklart hur Bayern München står till en försäljning av spelaren men med stora förändringar på väg till sommaren, kan det öppna upp för att giganten säljer spelaren som inte kommer fullt överens med Pep Guardiola. De lär dock efterfråga en summa över 30 miljoner pund och förmodligen närmare 40 miljoner pund-strecket för 25-åringen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply