Uppgifter: Lloris är Uniteds förstaval – och prislappen är satt

bet365

Express har gått ut med nya uppgifter angående en eventuell övergång för Hugo Lloris till Manchester United som det spekulerats om den senaste tiden.

Att Manchester United ser Hugo Lloris som en ersättare till David de Gea om han skulle lämna för Real Madrid har det spekulerats om ganska mycket under de senaste veckorna. Det har varit otroligt många olika uppgifter om hur det går med spanjorens övergång till den spanska huvudstadsklubben, men det som aldrig ändrats är att Lloris är Uniteds förstaval om de Gea lämnar. Nu uppger Express att Tottenham har satt en prislapp på deras franske målvakt.

Inte mycket pengar begärs

Enligt Express har Spurs sagt att de kan tänka sig att acceptera ett bud på 18 miljoner pund, vilket är ungefär 240 miljoner svenska kronor. Det är inte bara ett bra pris för fransmannen, det skulle dessutom vara ungefär hälften av vad man får för David de Gea om de uppgifterna är rätt.

Den spanske 24-åringen kom till Manchester United sommaren 2011 och trots att han var lite sådär under den första tiden så har han under de senaste säsonger gått från klarhet till klarhet. Under den senaste säsongen var han en väldigt stor anledning till att United tillslut slutade på en fjärdeplats i Premier League. 

Hugo Lloris kom till Spurs sommaren 2012 och precis som de Gea har han gått från klarhet till klarhet. 28-åringen var dessutom kapten under stora delar av förra säsongen som där Tottenham tillslut slutade på en femteplats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply