Uppgifter: Leo Messi funderar på att lämna Barcelona

Uppgifter- Leo Messi funderar på att lämna Barcelona

Leo Messi kan lämna Barcelona nästa sommar

Argentinaren har ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt och kan enligt spansk media lämna Barcelona sommaren 2018.

Leo Messi kan vara inne på sin sista säsong som spelare i FC Barcelona. Spelaren har endast ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt och ska enligt spansk media inte vara övertygad att skriva på någon förlängning med den katalanska storklubben. Anledningen sägs vara att superstjärnan inte är övertygad om deet sportsliga projektet man har för tillfället där man inte ylckades hitta någon direkt ersättare till Neymar samtidigt som värvningen av Coutinho inte blev av.

30-åringen ska enligt Barcelonas klubbledning ha skrivit på en förlängning, något som ännu inte blivit officiellt. Så sent som för ett par dagarna sen uttalade sig klubbens sportchef Roberto Fernández om ämnet och sa då att spelaren skrivit på ett nytt kontrakt.

–  Förlängningen är klar. Det fattas endast några små detaljer att göras innan det hela blir officiellt. Till er som kanske är nervösa att Messi inte kommer skriva på ett nytt kontrakt kan jag säga att ni kan hålla er lugna. Allt är som det ska.

Enligt radiostationen Onda Cero ska Messi dock inte vara lika övertygad om en förlängning. Messi ska nämligen ha skjutit fram signeringen av förlängningen till årsskiftet, något som gjort att klubbledningen blivit allt mer nervösa.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Leo Messi i FC Barcelona

Uppgifter: Leo Messi funderar på att lämna Barcelona

Messis kontrakt går ut efter säsongen och det finns flertalet klubbar som är intresserade av spelarens tjänster. Tidigare ska bland annat Manchester City med Pep Guardiola i spetsen ha erbjudit att betala superstjärnans utköpsklausul på 300 miljoner euro. Messi har tidigare dock sagt att han gärna flyttar tillbaka till Argentina och spelar sina sista år där innan han lägger skorna på hyllan. Något som skulle vara möjligt då han är fri att skriva på för vilken klubb han vill nästa sommar.

SE ÄVEN: FC Barcelona löner 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply