Uppgifter: Lars Fuhre tvingas lämna Hammarby

Lars Fuhre letar ny klubb

Enligt SportExpressen ska Bajens mittfältare Lars Mendonca-Fuhre blivit meddelad att han bör söka sig till en annan klubb då han inte finns med i klubbens framtidsplaner.

Efter att ha slutat på elfte plats i årets allsvenska och förlorat fem av de åtta avslutande matcherna börjar Hammarbys klubbledningen att se över truppen till nästa säsong. Enligt uppgifter till SportExpressen ska Lars Mandonca-Fuhre vara en av spelarna som tvingas lämna klubben, något som Bajens sportchef inte vill uttala sig om.

– Alla frågor som rör vår spelartrupp tar vi senare, säger sportchefen Mats Jingblad.
Flera spelare har tidigare under hösten och vintern fått lämna klubben. Bland annat valde man att inte förlänga kontrakten med Pablo Pinones-Arce, Viktor Nordin och Jan-Gunnar Solli. Även Jakob Orlov har lämnat klubben då han endast var utlånad från Brann. Enligt SportExpressen ska de båda klubbarna ha förhandlat men ligger långt ifrån en lösning.
Norrmannen Lars Mendonca-Fuhre har under den senaste tiden haft problem med skador och nu har 26-åringen blivit informerat att han inte kommer vara en del av klubbens planer nästa säsong. Tidningen skriver att spelaren fick beskedet för cirka två veckor sen trots att det återstår ett år av kontraktet som parterna kommit överens om.

Viktig i steget till Allsvenskan

Mendonca-Fuhre var under Hammarbys sista säsong i Superettan en av lagets viktigaste spelare med sju mål på 30 matcher men denna säsong har det gått allt tyngre efter skadeproblem. För 26-åringens del blev det endast en start och 13 inhopp förra säsongen.

Tidigare i år har även Thomas Guldborg-Christensen och Marko Mihajlovic fått samma besked. I båda fallen slutade det med att Hammarby köpte ut spelarna från sina respektive kontrakt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply