Uppgifter: Juventus-mittfältare på Liverpools radar

bet365

Arturo Vidal länkas på måndagen ihop med The Reds

Tidigare har brittiska tabloiden Metro länkat Carlos Tevez till Liverpool. Idag är det Gazzetta dello Sport som länkar lagkamraten Arturo Vidal till den engelska storklubben.

Liverpool har inte lyckats med bedriften att kvalificera sig för spel i Champions League och stora förändringar är att vänta. Medans anfallspositionen förblev ett stort mysterium under säsongen gällande nyförvärven Mario Balotelli och Ricke Lambert som inte levererat, ska den brittiska storklubben dessutom hitta en ersättare till legendaren Steven Gerrard som spelade sin sista match på Anfield i helgen.

Förlängt med Henderson

The Reds har visserligen redan förlängt med Jordan Henderson som kommer få ett stort ansvar på Liverpools mittfält den kommande säsongen. Men mer namn kan vara på väg och på måndagen kommer intressanta uppgifter från tabloiden Gazzetta dello Sport gällande en av Champions League-finalisternas viktigaste pjäser på mittfältet.

Perfekta ersättaren till Gerrard

Enligt den italienska tidningen ska nämligen den chilenske stjärnan Arturo Vidal vara av intresse för Brendan Rodgers lagbygge. Tabloiden skriver att Premier League-klubben har följt spelaren under en tid och nu ser honom som den ultimata ersättaren till Steven Gerrard. Tillåter Juventus stjärnan att lämna i sommar, då kommer de att ge sig på jakt efter den hyllade mittfältaren i RomaRadja Nainggolan.

Åtta mål den här säsongen

Den 27-årige chilenaren Arturo Vidal har den här säsongen mäktat med åtta mål och fyra målgivande passningar. Ett facit som dock inte försämrat storklubbens prestation att ta hem ligatiteln återigen samt vara klar för finalspel i både Coppa Italia samt Champions League. Den tidigare Bayer Leverkusen-stjärnan står under kontrakt till sommaren 2017 och värderas enligt Transfermarkt.de till 42 miljoner euro.

Läs artikeln: Uppgifter: Stjärnor länkas till Liverpool

Det är dessutom inte första gången som Juventus-spelare länkas till den engelska storklubben under våren. Så sent som under förra veckan kom Metro med häpnadsväckande uppgifter om att de var intresserade av att sno åt sig Carlos Tevez från Bianconeri, som med tanke på värvningen av Paulo Dybala från Palermo, kunde tänka sig att sälja stjärnan i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply