Uppgifter: Juventus kan köpa Pogba för reapris

Uppgifter- Juventus kan köpa Pogba för reapris
bet365

Pogba till Juve i sommar?

Mittfältaren vars relation med Jose Mourinho blivit mycket sämre under de senaste månaderna kan komma att lämna klubben. Nu skriver fransk press att Paul Pogba kan lämna billigt och återvända till Juventus.

Sommaren 2016 stod det klart att Paul Pogba lämnar Juventus för att återvända till Manchester United. Fransmannen blev då världens dyraste fotbollsspelare och kostade då hela 105 miljoner euro att köpa loss. Under sin tid på Old Trafford har det dock inte gått som mittfältaren tänkt sig. Efter att ha spelat en och en halv säsong för The Red Devils kan Pogba nu komma att lämna klubben. Det rapporterar fransk press under lördagsmorgonen.

Uppgifter Juventus kan köpa Pogba för reapris

Det är tidningen L’Equipe som kommer med uppgifter om att den 25-årige storstjärnan kan komma att lämna för att återvända till Juventus. Det är inte bara en comeback som får många att lyfta på ögonbrynen. Tidningen skriver även att Juventus har en utköpsklausul i fransmannens kontrakt som innebär att man kan köpa honom för 60 miljoner euro under sommaren.

Paul Pogba sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med den sista juni sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply