bet365

Uppgifter: ”José Mourinho klar för Manchester United”

José Mourinho tar över Manchester United

Louis van Gaals ersättare ser ut att vara klar, då Manchester United ska vara i långt gångna förhandlingar med José Mourinho. Den förre Chelsea tränaren ser alltså ut att stanna i den engelska toppfotbollen.

Sedan José Mourinho fick sparken av Chelsea efter en katastrofal första halva av säsongen har det varit dragkamp om hans signatur. Real Madrid uppgavs vara intresserade, men valde att ersätta Rafael Benitez med assisterande tränaren och klubbikonen Zinedine Zidane. Då har det länge spekulerats om att portugisen ska ta över Manchester United, då Louis van Gaal troligtvis inte sitter kvar på sitt jobb mycket längre till. Holländaren har länge hängt löst, men nu ser det ut som att det är dags för honom att få lämna sin post.

Uppgifter från BBC

Det är trovärdiga BBC som skriver att portugisen ser att bli klar för Manchester United inom kort, och att man då går skilda vägar med Van Gaal, som egentligen skulle vara huvudtränare tills efter nästa säsong, som skulle bli hans sista.

Daily Mail rapporterar vidare att Mourinho själv är säker på att han kommer att bli ny tränare för United, och att han har berättat det för sina närmsta vänner.

Det återstår att se hur denna följetong slutar, och huruvida Mourinho kan finna vinnande vägar igen om han får ta över den klassiska engelska klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply