Uppgifter: IFK Göteborg vill köpa Jordan Larsson

Utnyttjar Helsingborgs ekonomiska bekymmer?

Den allsvenska klubben Helsingborgs IF har stora ekonomiska problem. Nu kommer uppgifter på lördagskvällen om att IFK Göteborg kan komma att försöka utnyttja dessa bekymmer, med siktet inställt på Jordan Larsson.

Nyligen har det lyst fram att den allsvenska klubben Helsingborgs IF har stora ekonomiska problem och uppgifter från Helsingborgs Dagblad har sagt att det krävs spelarförsäljningar värt 7,75 miljoner kronor netto för att klubben ska klara elitlicensen. Nu kommer uppgifter, som får ses som smått galna, som säger att IFK Göteborg vill utnyttja situationen.

”En ung och duktig spelare”

Uppgifterna kommer från GT och enligt deras insatta källor ska titelkandidaten planera att värva 18-årige Jordan Larsson, managern Henrik Larssons son, till nästa säsong. Det ska också handla om flera miljoner som IFK Göteborg ska kunna tänka sig betala för spelaren, enligt GT.
– Jordan är en ung och duktig spelare, så är det. Men mer än så vill jag inte säga, säger Mats Gren till tidningen tidigare idag.

Detta har dock dementerats av dels Henrik Larsson själv men även IFK Göteborgs klubbdirektör.
– Jag har inte nåtts av en enda utandning i den hypotesen. Alltså, för mig helt okänt. Vem sprider sådana rykten helt utan förankring i verkligheten, säger Martin Kurzwelly till GP.
– Det finns ingen kontakt med någon klubb angående Jordan, säger Henrik Larsson till GT.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply