Uppgifter: Gary Medel nobbar Galatasaray

bet365

Gary Medel stannar i Inter

Efter att flera rykten spridits om att chilenaren ska vara på väg att flytta till Turkiet går nu italienska Sky Sport ut med uppgifter om att spelaren inte kommer att lämna Serie A-klubben

Gary Medel kommer inte att lämna Serie A och Inter för spel i Süper Lig och Galatasaray, detta om man tror på Sky Sport Italias uppgifter som kom imorse. Det är framför allt chilenska och turkiska medier som har gått ut med uppgifterna om att mittfältaren ska vara på väg att lämna Giuseppe Meazza för spel på annat håll men med största sannolikhet kommer han att stanna i Milano-klubben.

27-åringen kom till klubben inför förra säsongen efter att ha spenderat ett år i Premier League och Cardiff men det walesiska laget lyckades inte hålla sig kvar i den engelska högstaligan då man endast tog 30 poäng på 38 matcher och tillslut hamnade man på sista plats i tabellen. Detta gjorde att Medel valde att lämna och skriva på för Inter.

Elgraficochile.cl skriver under natten till söndag att spelaren ska vara positiv till en flytt till den turkiska huvudstaden och enligt siten ska Galatasaray vara beredda att betala upp emot 3 miljoner euro för spelarens tjänster. De båda spelade tidigare tillsammans i Sevilla i spanska La Liga och nu har de alltså återförenats i Serie A, något som varit en av anledningarna till att spelaren inte vill flytta på sig i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply