Uppgifter: Gareth Bale lämnar Real Madrid i sommar

Uppgifter: Gareth Bale lämnar Real Madrid i sommar

Bale kommer inte fortsätta i Madrid

Spelaren som är inne på sin femte säsong i den spanska huvudstadsklubben har det svårare än någonsin. Totalt har det blivit 25(!) skador under Gareth Bales tid i Real Madrid.

Gareth Bale och Real Madrid ser allt mer ut att gå skilda vägar. Spelaren som är inne på sin femte säsong i den spanska huvudstadsklubben ska själv ha tagit beslutet att lämna i sommar. Något som gjort att man nu börjar värdera vem man vill plocka in som ersättare.

Sen spelaren anslöt från Tottenham Hotspur sommar 2013 har han ständigt dragits med skadeproblem och walesaren har haft svårt att anpassa sig till den spanska livsstilen. Språket ska vara en av anledningarna och till att Bale inte lyckats anpassa sig och nu letar Real Madrid efter en köpare av storstjärnan.

Uppgifter- Gareth Bale lämnar Real Madrid i sommar

SE ÄVEN: Agenten sätter prislapp på Gareth Bale

Under natten till lördagen rapporterade Cadena COPE att Real Madrid är optimistiska när det kommer till en prislapp för spelaren. Efter de senaste övergångarna som varit värda skyhöga summor sägs marängerna vilja få ut över 100 miljoner euro för 28-åringen. Detta trots att det blivit 25 skador under sina fem år på Santiago Bernabéu.

Bland intresserade klubbar finns bland annat Manchester United. En återkomst till Tottenham Hotspur ska även vara ett alternativ.

Gareth Bales kontrakt med Real Madrid sträcker sig till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply