Uppgifter: Fernando Torres till Lazio i sommar?

Uppgifter: Fernando Torres till Lazio i sommar?

Fernando Torres ersätter Miroslav Klose i Lazio?

Den italienska siten Leggo skriver på torsdagen att Lazio letar efter en ersättare till Miroslav Klose till nästa säsong och ett av namnen på listan är Fernando Torres.

I augusti 2014 stod det klart att Miroslav Klose slutar i landslaget. Efter fem säsonger i SS Lazio kommer tysken med största sannolikhet att lämna i sommar då hans kontrakt löper ut och en ny klubb är ännu inte klar för 37-åringen. Tysken som tidigare spelat i KaiserslauternWerder Bremen och Bayern München innan han anslöt till SS Lazio 2011 har hunnit göra 116 matcher i den italienska huvudstadsklubben men nu ser han ut att göra sina sista månader i Lazio då klubben sägs leta efter en ersättare.

Det är italienska Leggo som skriver att Lazios sportchef Igli Tare har en lista med spelare som man vill ta in för att ersätta Klose. Först på listan ska holländaren Klaas-Jan Huntelaar vara samtidigt som Robin van Persie även nämns som en potentiell ersättare. Nu har ett nytt namn dykt upp på listan över anfallare som man kan tänka sig att värva i sommar. Leggo skriver att man även har blickarna mot Vicente Calderón-stadion och kan tänka sig att av en kontraktering av Fernando Torres. Spanjorens lånekontrakt med Atlético Madrid går ut efter säsongen och det är fortfarande oklart om Torres kommer att stanna kvar i klubben även nästa säsong..

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply