Uppgifter: Eden Hazard hoppas fortfarande på flytt till Real Madrid

Uppgifter- Eden Hazard hoppas fortfarande på flytt till Real Madrid

Eden Hazard kan ersätta Bale i Real Madrid

Enligt spansk press ska Eden Hazard vara positiv till en flytt till Real Madrid. Detta samtidigt som Gareth Bales framtid blir allt mer ifrågasatt.

Eden Hazard stänger inte dörren för en flytt från Chelsea, det rapporterar spansk press under tisdagen. Det är OK Diario som kommer med uppgifter om att spelaren ska vara beredd att lämna Stamford Bridge för spel på Estadio Santiago Bernabéu, något det varit på tal om under ett längre tag.

Den spanska huvudstadsklubben sägs dock vara klara på värvningsfronten när det kommer till sommarens transferfönster. Trots det sägs spelaren vara öppen för en flytt, om Real Madrid skulle ändra sig.

Uppgifter: Eden Hazard hoppas fortfarande på flytt till Real MadridInfo: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

Kan bli Gareth Bales ersättare

Gareth Bales situation i den spanska huvudstaden blir allt mer osäker då han inte visat samma fina form under det senaste året som han gjorde i början då och då walesiske landslagsspelaren dragits med flertalet skador överväger Real Madrid att sälja Bale som en gång i tiden var en av världens dyraste fotbollspelare. En flytt till Manchester United är det som är mest troligt för Bale om han tvingas lämna Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply