Uppgifter: Dortmunds prislapp på Aubameyang

Begär över 850 miljoner för gabonesen

Real Madrid ska vara villiga att köpa Pierre-Emerick Aubameyang från Dortmund. Men det kommer inte bli en billig affär för den spanska huvudstadsklubben. 

Pierre-Emerick Aubameyang är ett hett namn bland de europeiska storklubbarna just nu. Den afrikanske anfallaren har gjort elva mål på 13 matcher än så länge, varav han har gjort ett mål i snitt varje match i den tyska ligan samt Champions League.

Real Madrid intresserade

Med det målsnittet är det inte konstigt att storklubbar som Real Madrid hört av sig. Men för den klubb som vill köpa loss honom kommer det inte att bli någon billig historia. Tyska Bild rapporterar under onsdagsmorgonen att Dortmund inte kommer släppa spelaren för under 80 miljoner pund, motsvarande över 850 miljoner kronor.

Det är dock möjligt att Real Madrid kommer betala övergångssumman då klubben enligt Sky Sport redan ska ha inlett förhandlingarna med den tyska storklubben.

Real Madrid och Dortmund ska, enligt tysk press, redan ha inlett förhandlingar trots vetskapen om att han inte kommer säljas för under 80 miljoner pund, skriver Sky Sports.

Dybala på radarn

Pierre-Emerick Aubameyang är dock inte den enda anfallaren som Real Madrid har ögonen på. Även Juventus-stjärnan Paulo Dybala ska finnas med på Real Madrids radar. Enligt spanska Marca ska dock Real Madrid vara beredda på att betala ännu mer för den argentinske stjärnanfallaren, närmare bestämt 970 svenska kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply