Uppgifter: Djurgården har träffat Mathias Ranégie

Mathias Ranégie återvänder till Watford

Mathias Ranégie tillbaka till Allsvenskan?

Enligt uppgifter till Aftonbladet har Stockholmsklubben träffat Mathias Ranégie som tidigare spelat i IFK Göteborg, BK Häcken och Malmö FF innan flytten till Serie A.

Efter att ha lämnat Malmö FF 2012 har det inte riktigt gått som det var tänkt för Mathias Ranégie. Anfallaren började bra då han gjorde mål mot AC Milan i debuten efter att han skrivit på för Udinese i den italienska ligan, men sen gick det allt sämre och sämre. Det blev endast ett mål på 24 matcher i den svartvita tröjan och efter två säsonger i Serie A flyttade svensken till Udineses systerklubb Watford Premier League där det blev spel under en halv säsong. Totalt blev det fyra mål på 10 matcher i klubben men trots det valde man att låna ut svensken, först till Millwall och sedan Dalian Yifang som spelar i den kinesiska andraligan.

Spelaren befinner sig numera i frysboxen och kan vara på väg att återvända till Allsvenskan, det avslöjar Aftonbladet. Enligt tidningen ska Djurgården ha varit i kontakt med spelaren angående en flytt tillbaka till Sverige.

– Kontakt och kontakt. Men jag har honom i kontaktlistan i mobilen, säger sportchefen Bosse Andersson.

 Har ni varit kontakt med Ranégie?

– Kontakt och kontakt. Men jag har honom i kontaktlistan i mobilen, säger Andersson.

Enligt uppgifter till Sportbladet ska det i första hand handla om ett låneavtal med Ranégie. Men parterna är inte överens i dagsläget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply