Uppgifter: Diego López på väg till Chelsea

Uppgifter: Diego López på väg till Chelsea

Chelsea vill värva Diego López från AC Milan

Efter att under den senaste säsongen ha fått sitta på bänken i AC Milan kommer uppgifter om att Diego López kan vara på väg till Chelsea.

Chelseas transferfönster kommer med största sannolikhet inte att vara någon lugn historia. Det mesta tyder på att Diego Costa lämnar för spel i Atlético Madrid samtidigt som laget håller på att jaga ersättare där Gonzalo Higuaín och Álvaro Morata varit på tapeten. Det är dock inte bara anfallsbiten som Chelsea kommer att förstärka under sommaren. Enligt den italienska transferexperten Gianluca Di Marzio kommer Chelsea även försöka värva Diego López från AC Milan. Anledningen är att lagets bosniske målvakt Asmir Begovic ser ut att lämna Stamford Bridge.

Antonio Conte ska ha bett den engelska klubbledningen om att försöka värva López som med två år kvar på kontraktet fått sitta på bänken till största delen av förra säsongen på grund av 17-årige Gianluigi Donnarummas framfarter mellan stolparna.

Affären sägs endast komma att bli av om Asmir Begovic lämnar Chelsea.

Michy Batshuayi nära Chelsea

Den belgiske anfallaren Michy Batshuayi, som för närvarande spelar för Marseille i franska Ligue 1, skall enligt BeIn Sport journalisten Julien Chaput ha genomgått en medicinsk undersökning för Chelsea. Batshuayis framtid har under en längre tid sett osäker ut med rykten om att anfallaren kan komma att lämna den franska klubben och med framtida klubbdestination osäker.

Stora engelska klubbar som Tottenham Hotspur, Chelsea och Crystal Palace har rapporterats vara intresserade av anfallaren, som gjorde en kanonsäsong i Ligue 1 med 23 mål och tio assists under den gångna säsongen. Crystal Palace sägs till och med ha lagt ett bud på 31 miljoner pund, som dock inte skall ha accepterats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply