bet365

Uppgifter: De Gea överens med Real Madrid – lämnar i sommar

Uppgifter: De Gea överens med Real Madrid - lämnar i sommar

De Gea uppges vara klar för Real Madrid

Den före detta Atlético-målvakten sägs ansluta till Real Madrid under sommaren samtidigt som James Rodríguez går i motsatt riktning.

Real Madrid och Manchester United har kommit överens om sommarens hittills största affär. Detta om man tror på uppgifter som Daily Star kommer med under lördagsförmiddagen.  Enligt den brittiska tidningen ska de båda klubbarna ha kommit överens om en affär där David de Gea lämnar för spel i den spanska huvudstadsklubben i en affär som sägs vara värd omkring 77 miljoner euro. Uppgifterna kommer två år efter det att övergången sades vara klar, men då ett försenat fax först gjorde att den aldrig gick igenom.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

Real Madrid sägs komma att betala 77 miljoner euro för målvakten, men priset kan sänkas då Marängerna vill inkludera James Rodríguez, en spelare som kan sänka priset vid köpet av målvakten. James, som dock hellre sägs vilja flytta till Bayern München då hans föredetta tränare finns på Allianz Arena, anslöt till La Liga-ledarna sommaren 2014 men efter en fin debutsäsong har det inte gått lika bra för spelaren som Zinedine Zidane inte längre räknar med.

Carlo Ancelotti sägs vilja få till en övergång och återförenas med spelaren men även Jose Mourinho ska vilja se colombianen i sitt lag efter sommaren.

SE ÄVEN: Real Madrid lönelista 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply