bet365

Uppgifter: David De Gea förlänger med Manchester United

Uppgifter: David De Gea förlänger med Manchester United

De Gea stannar i United

Målvakten som under en längre tid ryktats vara på väg att flytta till Real Madrid ser ut att stanna på Old Trafford. Detta efter att United erbjudit spelaren ett nytt kontrakt och en högre lön.

Hur ofta har vi inte kunnat läsa om ryktet att Real Madrid vill köpa David De Gea? Det hela ser ut att gå mot sitt slut men det blir troligen inte som spanjorerna har tänkt sig. I alla fall inte om man ser till uppgifterna som brittisk press kommer med under fredagseftermiddagen.

Den trovärdiga tidningen The Times skriver nämligen i sin pappersupplaga att David De Gea förlänger med Manchester United och därför tackar nej till flytt till La Liga under den kommande sommaren. Det hela ska vara så gott som klart och inom ett par dagar kommer man göra det hela officiellt. De Gea kommer i så fall få en lön på 13 miljoner euro efter skatt per säsong. Något som skulle göra honom till världens bäst betalda målvakt.

De Gea som kommer vara förstamålvakt i Spaniens trupp i VM 2018 sitter för närvarande på ett kontrakt till och med sommaren 2019. Det är dock oklart hur långt det nya kontraktet kommer att sträcka sig.

Istället är det Thibaut Courtois som ska ligga bäst till i Real Madrids jakt på en ny målvakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply