Uppgifter: Champions League-klubb jagar Colley

Mittbacken kan lämna Djurgården i januari

Omar Colley har stått för bra prestationer under sin debutsäsong i Djurgården vilket har gjort att han spelat till sig en plats i den gambiska landslaget, nu jagar större klubbar hans signatur.

Inför säsongen värvade Djurgården mittbacken Omar Colley från finska KuPS vilket skulle visa sig vara en riktigt bra värvning för stockholmarna.
Redan innan han anlände till klubben beskrevs han som ett stort fynd och ett ”fysiskt monster” då han var den snabbaste och även mest uthålligaste spelaren någonsin i de fystester han genomförde i den finska klubben innan flytten till Djurgården.
Nu kommer dock uppgifter om att den allsvenska tabellsexan kan tappa sin guldklimp under januarifönstret.

Enligt SportExpressen ska både den franska storklubben AS Monaco och den belgiske Champions League-klubben KAA Gent vara intresserade att värva Colley. Båda klubbarna ska ha varit på plats i Sverige för att specialstudera Colley under vissa allsvenska matcher.

– Jag vet att det varit klubbar här och tittat. Att scouter suttit på läktaren när jag spelat, men det är inget jag tänker på. Jag har kontrakt med Djurgården och respekterar det. Men självklart är det kul att klubbar är här och tittar. Det betyder att man gjort något bra, säger den reslige mittbacken till tidningen.

Om Colley kommer att tillhöra Djurgården även nästa säsong vet man inte i nuläget.

– Jag respekterar mitt kontrakt men vi vet att allt kan hända i fotboll. Men jag trivs väldigt bra i klubben och i Stockholm. Allt fokus ligger nu på att vinna matchen mot Sundsvall, fortsätter han i intervjun.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply