Uppgifter: Celta Vigo följer Sam Larsson

Uppgifter: Celta Vigo följer Sam Larsson

Sam Larsson på väg till La Liga

Enligt spansk lokalpress kan svensken vara på väg att lämna Heerenveen i sommar och ansluta till John Guidettis Celta Vigo.

Sam Larssons framfarter i Eredivisie har inte undgått många. Svensken, som lämnade IFK Göteborg för spel i Holland ser nu ut att lämna för spel i en av de större klubbarna och enligt uppgifter ska 24-åringen ha intressenter efter sig från bland annat La Liga. Det är den Galiciska lokaltidningen La Voz de Galicia som rapporterar att svensken finns på intresselistan för klubben från Nordvästra Spanien.

SE ÄVEN: LISTA: U21-EMs bästa startelva 2017

Spelarens nuvarande kontakt sträcker sig till och med sommaren 2018 med option till 2019 och sägs ha en prislapp på åtta miljoner euro, en summa som många klubbar ska vara villiga att betala. Den spanska klubben som den gångna säsongen tog sig till semifinal i Europa League mot Manchester United sägs dock ha lagt ett inledande bud på 4,5 miljoner euro för att försöka locka till sig spelaren

Sam Larsson har totalt gjort tre landskamper där han spelat tillsammans med John Guidetti, en spelare som kan vara nyckeln till en affär mellan de båda klubbarna.

SE ÄVEN: Sveriges dyraste spelare i U21-EM 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply